It’s all about coffee


Vorige week was het weer workshoptime,
altijd leuk om iemand te verrassen.

Dit maal was de grote baas van een firma aan zijn pensioen toe,
zijn vrouw trakteerde hem en zijn medewerkers op een workshop branden en cupping.

Hij is een fervente koffiefan dus hij vond het heel leuk.
Samen met de collega’s luisterde hij naar het intrigerende roasterverhaal van barista en brander Stephen.

‘Koffie roasten is deels wetenschap maar ook buikgevoel’ zegt Stephen.
Hij neemt de koffiefans mee op een boeiende trip van groene pure boon tot gebrande koffieboon.

Bovendien mag je zelf eens branden onder zijn deskundige begeleiding! Daarna volgden ze nog een tweede workshop: Cupping. Wat is cuppen denk je wellicht.

Met ‘Le Nez du café’, zeg maar het smaakwiel van de koffie, ontdek je welke toetsen er in koffie kunnen voorkomen en ook niet mogen voorkomen.

Is het boter, toast of tabak die je proeft? Via verschillende processen ontdek je een waar geurenpallet van aroma’s, smaken, aciditeit, balans en body.

Ook interesse in een persoonlijke workshop voor jouw partner, vrienden, of pensioenviering,
verjaardag, noem maar op, stuur ons gerust een mail voor meer info.

Vanaf september/oktober 2022 plannen we terug groepslessen in verschillende koffieworkshops, weldra meer info in augustus.

Tot de volgende!