Open tijdens krokusvakantie


’t Is weer de tijd van het jaar, Tournée Minérale is gestart.

Bij ons kun je genieten van een fantastische latte, darkroast doppio of misschien ga je eerder voor
een cappuccino of Chai latte? Ook de theefans serveren wij heerlijke thees, wat dacht je van een lekkere Chinese thee van Ann Vansteenkiste, intense Japanse Hojicha, of smaakvolle blommetjies thee?

De limonadefans kunnen kiezen uit een ruim aanbod van verfrissende smaakjes zoals: citroenlimoenrabarberkersgembercranberrymeloen enz. Bakingqueen Ildee bakte haar favoriete chocolade cookies. Heb je trouwens al de gloednieuwe fantastische Red Velvet latte geproefd die barista Stephen creëerde?

En ja hoor we zijn open tijdens de krokusvakantie. Check snel hierbij onze openingsuren.
En we geven graag nog een betoverende Uittip mee in Ieper. Heb je nog geen plannen, bezoek eens de toffe SnapCat lichtwandeling in Ieper, pssst onze koffiebar en koffiebranderij is op vrijdag en zaterdag extra open tot 19u. 30, misschien tot dan?

Tot de volgende