Amore in every sip: unieke verhalen en koffie in het boek ‘De Muis die Katten at’


De Muis die Katten at

Binnenkort is het weer hartjestijd. Wij van SloW Wings vieren Valentijn met een betoverende mix van unieke verhalen en heerlijke nieuwe koffie. Zoals je wellicht weet hebben we niet alleen een passie voor koffie maar ook voor fantasierijke verhalen.

Inge Piryns kwam langs in onze Koffiebar en we geraakten aan de praat. Ze vertelde enthousiast dat ze net een boek had vertaald: ‘De muis die katten at – 70 raargebeurde verhalen met illustraties van Gerda Dendooven en geschreven door de gekende Italiaanse auteur Gianni Rodari. De Italiaanse kids van 8 tot 88 jaar zijn met hem opgegroeid, en nu volgt er eindelijk een Nederlandse vertaling van Inge.

Inge vertaalde met veel passie en Italiaanse charme de toffe verhaaltjes voor groot en klein.
Rodari staat bekend om zijn verrassende telefoonverhaaltjes die hij spontaan voorlas aan de telefoon. Het verhaal gaat zelfs dat men in de telefooncentrale meeluisterden en genoten van deze bijzondere momenten. Geïnspireerd door deze creatieve vertellingen, heeft koffieroaster Stephen een nieuwe blend ontwikkeld genaamd “The Dark Side of the Bean” – een subtiele knipoog naar een iconisch album.

Op zaterdag 3 februari 2024 ben je welkom van 14u tot 18u. Wij nodigden Inge uit en ze zal je boek signeren. Cultuurschepen Valentijn komt ook langs. Speciaal voor deze gelegenheid bieden we een pakket aan: de verhalenbundel “De muis die katten at” samen met onze unieke koffieblend voor slechts 32€. Als kers op de taart kun je proeven van onze nieuwste dark roast!
Voor de echte koffieliefhebbers die vaak aan barista en koffiebrander Stephen vragen om een dark roast, kom maar af.

Zin om samen met ons te genieten van boeiende verhalen, heerlijke koffie en een gezellige sfeer? Tot zaterdag?

Hilde en Stephen