Bakfiets Workcycles en Koffiemachine Athena Leva Victoria Arduino te koop


Wij verkopen de bakfiets XL Workcycles, pushtrailer en
koffiemachine Athena Leva Victoria Arduino.

In 2020 zijn we samen Slowwings de koffiebar en koffiebranderij gestart in Ieper, de bakfiets van Stephen stond door corona vaak in de garage, dus hebben wij beslist om de bakfiets Workcycles, pushtrialer en koffiemachine Athena Leva Victoria Arduino te verkopen.

Stephen kocht deze bakfiets XL van Workcycles in 2016, wij lieten een ruime en stevige mahonie-houten bak bouwen hiervoor met afmetingen van 180 x 90 x 20cm. Hij liet ook een koperen omhulsel toevoegen dat gaf een toffe vintage toets toe, en hoewel er gebruikssporen zijn, getuigen deze van de avonturen die zijn bakfiets heeft beleefd;)
Met de luifel en het frame kun je de kostbare lading beschermen tegen zon of lichte regen. De stabilisatiepoten zorgen ervoor dat de bakfiets stevig op zijn plaats blijft staan tijdens het laden en lossen. Het opvouwbare tafeltje aan de voorkant biedt extra gemak en functionaliteit.


Technische specificaties:
De bakfiets is uitgerust met 8 versnellingen die wellicht afgesteld moeten worden. Met de Shimano 8-versnellingsnaaf kun je zwaardere ladingen gemakkelijk vervoeren of moeiteloos trappen wanneer je minder gewicht vervoert.


De Pushtrailer:
Onze pushtrailer oorspronkelijk een schoolproject, is een staaltje van innovatie en duurzaamheid. Vervaardigd uit 80% recyclagemateriaal, dit was een milieubewuste keuze van ons. Het hout van de pushtrailer is afkomstig van banken van de golf Palingbeek en ook van schoolbanken, wat een uniek en authentiek karakter aan het ontwerp toevoegt.


De pushtrailer beschikt over een leuke tafel waar mensen kunnen plaatsnemen en genieten van hun omgeving. Onder de tafel zijn er twee handige opbergplaatsen beschikbaar voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen. Daarnaast lieten wij ook nog een een hoger gelegen tafeltje maken voor extra gemak en flexibiliteit. Bovendien zijn er ook aansluitingen voor het opladen van de smartphone.

Interesse in deze mooie bakfiets en duurzame pushtrailer? Je kunt ze bezichtigen bij onze vrienden, Garage Mollen in Wevelgem. Meer info en vraagprijs, neem contact op met mij, (Hilde 0475/832309) of mail ons: slowwings8900@gmail.com

Je start of je hebt reeds een foodtruck, en je wil lekkere koffies aanbieden aan jouw klanten,
of je wil als hevige koffiefan gewoon iedere dag een heerlijke koffie, dan is deze keigoeie koffiemachine de ideale oplossing;)

Wat dacht je van onze koffiemachine:
Athena Leva Victoria Arduino?
Stephen gebruikte deze op de zaterdagmarkt en tal van events, daar we nu de koffiebar en koffiebranderij hebben, staat ze in verkoop.

De Athena Leva 2 groeps koffiemachine is voorzien van een chromen body en is van het vertrouwde merk Victoria Arduino.
De Athena Leva heeft krachtige 380V-aansluiting.
Stephen heeft deze koffiemachine in 2016 aangeschaft en is sindsdien slechts sporadisch gebruikt in de periode van 2020-2021, waardoor deze in uitstekende staat verkeert. Met de toevoeging van de Cooltouch stoompijp van Athena Leva kun je probleemloos heerlijke melkschuim creĆ«ren voor jouw heerlijke cappuccino’s en lattes.
Daarnaast beschikt de machine over een handige Claris filterkop ingang, waardoor je altijd kunt genieten van de meest zuivere smaken

Wil je de Athena Leva Victoria Arduino komen bekijken, dan kan, ze staat in onze koffiebar en koffiebranderij, Boomgaardstraat 4, Ieper.
Meer info en vraagprijs,
contacteer mij gerust, Hilde 0475/832309 of mail: slowwings8900@gmail.com

Heb je echter interesse in het ganse pakket: bakfiets, pushtrailer en koffiemachine dan kunnen wij een speciale prijs voor jou maken.

Tot dan?

Koffiegroeten
Hilde en Stephen