Vaderdag


Psssst zondag 11 juni is het vaderdag. Ben je nog op zoek naar een uniek lokaal cadeautje?
Wat dacht je van een cadeaubon, of onze nieuwste koffie: Honduras of Guatemala?

Is jouw papa een echte diehard koffiefan, dan tip ik graag onze workshop koffiebranden. Roaster Stephen neemt hem mee in de boeiende wereld van pure groene boon tot gebrande koffieboon. Bovendien mag hij ook eens branden onder begeleiding van Stephen.

Maar is hij echter fan van koffie proeven, ook dat kan, je cupt met ons mee. Verder hebben wij ook nog een workshop slow koffies maken, wellicht ken je wel een Bialetti, V60. Maar wat zegt jou Chemex, AĆ«ropress, Syphon? Koffiejargon om nog meer heerlijke trage koffies te maken.

Hoe zet je een perfecte espresso, hoe maak je nu zo’n figuurtjes in melkschuim, ook dat is een workshop die misschien interesse wekt bij jouw vader.
Voor een workshop op maat mag je tot 5 personen meebrengen. Stuur ons een mailtje (slowwings8900@gmail.com) voor meer info.

Tot de volgende!