Een uniek moederdag-cadeau?


koffieworkshop

Op 14 mei is het terug moederdag,
maar wat geef je nu weer aan jouw moeder,
een dierbaar persoon, waar je altijd bij terecht kan, ze staat immers altijd klaar voor jou.

Wat dacht je van een unieke thee workshop?
Misschien is ze wel een theefan, dat lukt, want op zondag 14 mei geven wij een interessante workshop thee. Is goed water nu belangrijk, losse thee maakt dat het verschil? Wij vertellen er alles over. Bovendien laten we je proeven van Chinese en Japanse thees.

Is jouw ma geen theefan, we hebben ook andere workshops. Samen met familie of vrienden kun je kiezen uit een workshop op maat. Filterkoffies maken, of de perfecte espresso en figuurtjes maken in melk zoals een echte latte artiest, of heb je het meer voor het zwarte goud branden? Contacteer ons voor meer info.

Maar je kan haar ook plezier doen met een cadeaubon, of heerlijke pakjes SloW Wingskoffie. Ook dat hebben wij in de aanbieding:)

Tot de volgende!