Op zoek naar een unieke teambuilding?


Je bent op zoek naar een unieke teambuilding, vrijgezellendag of gewoon een uniek kado voor jouw geliefde. Wat dacht je van een workshop Cuppen (aroma’s proeven) of leren slow koffies maken voor thuis, of wil je eerder wat meer weten of latte art, of is het een koffiefan die wel eens samen wil brandenmet de barista? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In het kader van de talentenweek waren de leerlingen van het atheneum bij ons langs. Brander Stephen vertelde meer over de boeiend proces van de koffieboon tot het kopje koffie dat ze ’s morgens drinken.

Daarna toonde Stephen hoe hij nu precies koffie brandt, per 2 mochten ze ook helpen aan die roastingsproces. Na een tweetal uurtjes werd er afgerond met een gezellige babbel en koffie.

Deze week hebben we ook bezoek gekregen van het buurtzorghuis, het was begin oktober inmiddels de dag van de koffie geweest. De begeleidster vertelde mij dat ze een week vol activiteiten rond koffie hadden gepland. Een kwis, een film, en natuurlijk wilden ze eens van dichtbij meemaken wat koffie nu eigenlijk is.

Brander en barista Stephen vertelde meer over het interessante geschiedenis rond koffie, ontstaan, de groei, smaken enz. . Daarna konden ze natuurlijk genieten van een heerlijke koffie, latte of thee.

Heb je vragen rond een workshop voor een teambuilding, pensioenviering of verjaardag, mail ons voor meer info.

Tot de volgende!