100 Procent West-Vlaams!


100 Procent West-Vlaams - Kasteel Tillehembos

Als gepassioneerde barista’s maken wij sinds vorig jaar 2021 deel uit van 100 procent West-Vlaams. Daar zijn we preuslikfjirtig op!

Op 24 mei 2021 waren wij te gast in het prachtige Tilleghemkasteel in Brugge voor de Popup hoeve -en streekproductenmarkt.

Er was veel belangstelling voor lokale duurzame producten en onze koffie werd gretig gekocht. Aan koffiefans deelden we proevertjes uit.

Later op het jaar, in november 2021 namen we ook deel aan de B2b smaakmarkt, een slotevent van het Europees Interreg-project Filière AD-T.

We ontmoetten naast onze Westvlaamse streekproducenten, ook Waalse en Franse buren in Peruwelz. Ambachtelijk, duurzaamheid, lokale producten stonden centraal in deze smaakmarkt. Het was een fijne namiddag.

Op 24 maart 2022 werd SloW Wings verwacht in het mooie Coeur du Flandre, daar vond een grensoverschrijdende ontmoetingsdag plaats tussen Westhoek streekproducenten en Noordfranse producenten.

Stephen en Hilde volgden boeiende workshops van Bavo Goos, veel netwerken en tussendoor serveerden ze hun heerlijke koffie:)

Na een zonovergoten dag in Bailleul keerden de SloW Wingsbarista’s huiswaarts bruisend van ideeën en ze vonden het supertof om weer te connecteren.