SloW Wings Koffie in de Palingbeek bij Coming World Remember Me


De installatie ‘Coming World Remember Me’ van Koen Vanmechelen, was te bezoeken in het Provinciaal domein de Palingbeek van april tot november 2018. Koen wilde met deze land -art -installatie een zinvolle artistieke herinnering brengen aan de slachtoffers van de Groote Oorlog.

Na een bezoek aan dit indrukkende werk, konden de dorstigen daarna genieten van een heerlijke koffie, latte of thee, want Stephen stond er met zijn bakfiets.

Een toffe ontmoeting met bezoekers en koffie

Stephen triporteerde van april tot september 2018 naar de Palingbeek uitgerust met een pushtrailer, inclusief een tafel gemaakt door de leerlingen van het Kta Ieper. Deze pushtrailer duwde niet alleen de bakfiets, maar was meteen ook een extra tafel waar bezoekers konden aan plaatsnemen en genieten.

Pittig detail, de pushtrailer was vervaardigd uit oude schoolbanken met zonnepanelen op het dak, aansluitingen om smartphones op te laden, en wielen van een oude traktor.